SC: Conviction lze hrát už i na Xbox One
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka SC: Conviction lze hrát už i na Xbox One

SC: Conviction lze hrát už i na Xbox One

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 2. 2018 10:07
Reklama

Zástupci tvůrců i vydavatele série Splinter Cell nás opakovaně ujišťují o tom, kterak tajný agent Sam Fisher stále ještě nevyřkl své poslední slovo. O případném novém přírůstku do série však již přeci jen delší dobu nevíme. Nově se ale dozvídáme o tom, kterak si již více než sedm let starý díl Splinter Cell: Conviction můžeme nově zahrát i na Xbox One.

Majitelé moderní konzole si tak mohou v rámci zpětné kompatibility doplnit vzdělání a stejně tak si i pamětníci mohou zavzpomínat na staré dobré časy s tímto stealthový přístup vyznávajícím mazákem. A že to může stát za to, to už naznačuje například naše tehdejší recenze.

Hráči i kritici ve své době vyzdvihovali zejména otočení v přístupu ke hře, kdy vzhledem k vývoji příběhu i postavy samotné nastoupila drsnější hratelnost v čele s větší mírou násilí i menší mírou zodpovědnosti hrdiny. Ten díky zradě svých nejbližších náhle neměl co ztratit.

Každopádně pokud jste se Samem Fisherem již delší dobu neměli tu čest a na další dosud neoznámené pokračování prozatím vyčkávat nechcete, tak určitě můžete oprášit svoji či kamarádovu kopii z Xboxu 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama