Beta Metal Gear Survive míří i na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Metal Gear Survive míří i na PC

Beta Metal Gear Survive míří i na PC

Pavel Makal

Pavel Makal

8. 2. 2018 10:01 2
Reklama

Od Metal Gear Survive toho zřejmě nikdo moc nečeká. Oznámení na předloňském Gamescomu provázela nemalá kritika z řad fanoušků slavné značky a přisadil si i sám duchovní otec série Hideo Kodžima. Pořád se ale může stát, že to bude alespoň zábavná kooperativní akce. Svůj názor si budete moci vytříbit už příští víkend.

Hráči totiž budou pozváni do dalšího otevřeného beta testu, který tentokrát proběhne i na PC. Nové kolo testování započne v pátek 16. února a zapojit se do něj mohou majitelé všech plaftorem, na nichž hra vychází. Pokud jste se na konzolích zapojili do předchozí bety a máte stále nainstalovaného klienta, stačí si pouze stáhnout patch.

V rámci testu můžete vyzkoušet tři mise, odehrávající se na dvou mapách. Konami také bude v průběhu víkendu spouštět denní mise, čímž by se obsah bety mohl poněkud nafouknout. Veškerý obsah lze absolvovat sólo nebo v kooperaci až čtyř hráčů. Ti z nás, kteří zkoušeli už první betu, ze své zkušenosti radí, abyste si raději pořídili na hraní aspoň jednoho kamaráda, režimu vlka samotáře se totiž zábava zdaleka vyhýbá.

Všichni účastníci bety, kteří se následně rozhodnou investovat do plné hry, budou odměněni trojicí speciálních předmětů. Jednak to bude speciální jmenovka s motivem Foxhound, ale také pokrývka hlavy ve tvaru hlavy Metal Gear Rexe a šátek, který proslavil Snake ve starších dílech série.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama