Zítra začíná rok psa v OW s CTF sezónou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zítra začíná rok psa v OW s CTF sezónou

Zítra začíná rok psa v OW s CTF sezónou

David Plecháček

David Plecháček

7. 2. 2018 16:32 7
Reklama

Rok psa. Jste-li ročníky (...) 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006 anebo čtete tuto zprávu zpětně a narodili jste se letos, je rok 2018 podle čínského lunárního kalendáře právě tím vaším. Spolu s vámi se nový rok chystá stejně jako loni slavit i Overwatch. A co nám poslušný pes po povelu „aport“ přinese?

Není toho málo, ale nečekejte velké změny v nejhranějších režimech. Velké novinky se odehrají v režimu Arcade. Respektive čekejte Capture the Flag. Tento režim odstartuje celý Year of the Dog spolu s novou mapou Ayutthaya, jež má dvě tváře, jednu starobylou, a druhou moderní. Thajská mapa byla vytvořená přímo pro potřeby CTF. Je tak vůbec první takovou, ostatní totiž jen využívají známých prostor.

Ostatně celý režim nabídne několik změn, které nastanou se začátkem eventu. Za prvé by nemělo nadále docházet k remízám. Jakmile se čas blíží ke konce a stav bude vyrovnaný, nastane náhlá smrt. Vlajky se posléze přesunou blíže středu, čili bude jednoduší na ně dosáhnout. Další změnou je zrušení prodlevy při sbírání vlajky. Navíc jakýkoliv hrdina, který bude mít vlajku, nebude moci použít žádnou z vlastností, která jej urychlí. Jakmile jí použije, vlajku upustí.

Kromě toho se spolu s eventem spustí speciální čtyřtýdenní kompetitivní sezóna v CTF. Na jejím konci dostanou úspěšní hráči určitou odměnu v podobě sprejů a emblémů. Samozřejmostí jsou i nové skiny, které do hry zamíří. Ve vývojářském deníčku ale nepadl ani náznak toho, jak by mohli vypadat a koho se budou týkat. Event Year of the Dog začíná už zítra a stejně jako nová sezóna CTF potrvá čtyři týdny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama