Na rok 2019 se chystá pokračování The Surge
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na rok 2019 se chystá pokračování The Surge

Na rok 2019 se chystá pokračování The Surge

David Plecháček

David Plecháček

7. 2. 2018 12:14
Reklama

Překvapení? Pro někoho možná. Není to totiž zase tak dlouho, co hráči dostali možnost vydat se do dystopického světa The Surge od studia Deck13. Rozhodně ne tak dlouho, aby tým přišel s informací, že chystá pokračování. Jenže ono se to vážně stalo, a my se tak můžeme těšit na The Surge 2.

O něm pochopitelně mnoho nevíme, snad jen to, že opět vyjde s pomocí vydavatelství Focus Home Interactive. Obě společnosti tak opět spojí své síly, aby v roce 2019 přivedly na trh větší a ještě lepší pokračování. Novinka si logicky nechá vše, na čem stavěla. Tuhý soubojový systém, systém postupného odsekávání nepřátel nebo vývoj postavy.

Studio ale nad rámec těchto prvků přiznává, že půjde ještě dál. Jednak by měly být souboje o něco taktičtější, než minule. Jak toho chtějí v Deck13 dosáhnout ale nikdo z vývojářů nesdělil. Kromě toho se změní prostředí, protože The Surge 2 se bude nově odehrávat v rozpadajícím se městě, které by mělo být přínosné pro jedinečný level design. Také ale dozná určitých úprav samotný engine hry.

Více informací bychom se měli dozvědět v následujících hodinách a dnech prostřednictvím výroční konference Le What's Next de Focus, která se koná dnes a zítra v Paříži a která by měla dovolit médiím nahlédnout pod pokličku vícera projektů francouzského vydavatele, které se chystají.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama