Ancestors Legacy spouští otevřenou betu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ancestors Legacy spouští otevřenou betu

Ancestors Legacy spouští otevřenou betu

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 2. 2018 17:32 1
Reklama

Vývojářské studio Destructive Creations se už asi nikdy nezbaví nálepky autorů kontroverzního titulu Hatred z roku 2015, v současné době ale pracuje na strategii Ancestors Legacy, s níž by si mohlo výrazně vylepšit pověst. Pokud se na jejich vizi drsného středověku těšíte, máme pro vás dobré zprávy.

Vydavatelství 1C Company totiž oznámilo datum vydáníí, které připadá na 22. května. Hra bude distribuována skrz plejádu digitálních platforem včetně Steamu, ve vybraných zemích včetně té naší budou k dispozici i fyzické kopie. Tuzemské stratégy jistě potěší i oznámení, že se Ancestors Legacy dočká české lokalizace. Zde naleznete nový trailer opatřený českými titulky.

Kromě toho se již nyní můžete zapojit do otevřeného multiplayerového betatestu. Stačí zamířit na tento odkaz a následně se vydat zjistit, který ze čtyř hratelných národů to těm ostatním nejvíce vytmaví. V rámci bety můžete vyzkoušet tři mapy a hrát až v šesti hráčích v režimech 1v1, 2v2 nebo 3v3.

My sami jsme hru vyzkoušeli v uzavřeném beta testu, který si můžete prohlédnout v HrejTV. Přečíst si můžete i Adamovy dojmy z hraní singleplayeru. Kromě toho jsme ale měli možnost na Gamescomu otestovat i verzi pro Xbox One, která taktéž vychází 22. května a ovládání na gamepadu nám nepůsobilo žádné větší potíže. Ancestors Legacy pohání Unreal Engine 4 a mezi lákadla patří kromě využívání strategických možností terénu a široké plejády jednotek i speciální filmová kamera, která vás přesune takřka doprostřed dění a díky níž si budete moci vychutnat brutální řezničinu pěkně zblízka. Právě v tomto ohledu se odkaz Hatred rozhodně nezapře. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama