Ash of Gods se připomíná videem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ash of Gods se připomíná videem

Ash of Gods se připomíná videem

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

5. 2. 2018 16:32 1
Reklama

Ash of Gods je vizuálně šarmantně vypadající ručně kreslené tahové RPG kombinované s karetní hrou odehrávající se v postapokalyptickém světě po srážce s meteoritem. Takovýto mix žánrů je zjevně hráčům po chuti, protože titul v minulosti podpořili jak přes službu Steam Greenlight, tak přes Kickstarter, kde celkově 1756krát otevřeli svá srdce a peněženku a poskládali se více než 87 000 dolary, přičemž požadovaná částka byla o 12 000 dolarů nižší.

Hra bude také velmi důrazně spoléhat na příběhovou stránku a těšit se údajně můžeme na to, že každý průchod hrou bude díky systému voleb a rozhodnutí naprosto unikátním zážitkem. Sami tvůrci tento systém nazývají rogue-like příběhovým vyprávěním. Každá námi učiněná morální volba ovlivní události herního světa a může způsobit smrt jakékoliv postavy ve hře. A to včetně hlavní postavy. Dovolíte, aby některá z postav zemřela výměnou za momentální benefity, nebo naopak něco obětujete, což vám sice může způsobit těžkosti v součastnosti, výhledově však může přinést i pozitivní efekt?

Mimo to hra bude nabízet PvP a PvE online multiplayerové módy, v nichž budete moci odemykat nové postavy a karty, vylepšovat si tak balíček a tvořit vlastní unikátní strategii a taktiku. Hráči se také budou moci sdružovat do klanů.

Výraznou devizou má být hudba, která vzniká ve spolupráci se zkušenými herními skladateli podílejícími se na hudbě například ke známým titulům jako  Zaklínač, Bullet Storm, Shadow Warrior, Call of Juarez a jiné.

To vše již v březnu 2018 na všech myslitelných platformách (PC, PS4, Xbox One Switch, Mac, Linux, Android, iOS).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama