Surviving Mars autorů Tropica vyjde v březnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Surviving Mars autorů Tropica vyjde v březnu

Surviving Mars autorů Tropica vyjde v březnu

David Plecháček

David Plecháček

2. 2. 2018 10:40
Reklama

Na nedostatek nejrůznějších strategií si nemůžeme sledovat. Sérií, která se pod to výrazně podepisuje, je například budovatelské Tropico. Ačkoliv se chystá šestý díl, autoři toho posledního u toho překvapivě nebudou. Haemimont Games totiž dávno opustili slunné pláže Karibiku a vydali se na dlouho cestu na Mars.

Kromě prostředí také opustili vydavatele Kalypso Media a nyní bulharští autoři spolupracují s Paradoxem. S ním se nám rozhodli prezentovat, jak vypadá budoucnost lidstva. Od odhalení Surviving Mars nás dělí prakticky půl roku, a i když nás na Gamescomu zaujal trailer, je nejvyšší čas, aby novinka konečně vyšla. Teď už konečně víme, kdy se do vesmíru dostaneme.

 Strategie, která po vzoru předchozí tvorby vyjde kromě PC i na PlayStationu 4 a Xboxu One, vyjde za měsíc a půl. Paradox Interactive dnes oznámil, že se tak stane přesně 15. března. Na počítačích bude hráčům k dispozici Steam Workshop. Cena? Podle dostupných informacích bude na všech platformách stejná, 40 dolarů.

Níže se můžete podívat na trailer s datem vydání, ale také na ukázku hodinovou ukázku gameplaye přímo ze hry přímo od samotných vývojářů. V něm najdete spoustu zajímavých informací. Například to, že Susie, totiž žena za kamerou, by si přála battle royale mod. Ve strategii. Nu dobře - Surviving Mars! Titul si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama