Battlefront II čekají změny a nový režim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefront II čekají změny a nový režim

Battlefront II čekají změny a nový režim

David Plecháček

David Plecháček

25. 1. 2018 13:51 14
Reklama

Každému podle jeho chuti, ale asi se shodneme na tom, že druhý Battlefront vážně neměl bezproblémové vydání. Miktrotransakce a zdlouhavé odemykání zamčeného obsahu byl jen základ starostí a přibývajících vrásek na konto studia DICE a společnosti Electronic Arts. Ale obě tyto strany naslouchají a snaží se aktivně něco změnit. Výsledky uvidíme už v březnu.

Dle posledního příspěvku na oficiálních stránkách hry totiž DICE pracují na změnách systému progresu. Pomalý postup hrou při absenci negativních prvků, o nichž se mluvilo bezprostředně po vydání, je totiž tím nejpalčivějším problémem hry. „Pracujeme na novém systému postupu. Váš feedback byl přímo nezbytný, a na jeho základě připravujeme významné změny, po kterých komunita volala. Více informací se veřejnost dozví v březnu,“ stojí v článku publikovaném na stránkách Battlefrontu.

V tom samém příspěvku ale padla i spousta dalších zajímavých informací. Kromě úprav DICE chystají i nový obsah. V únoru seznam herních režimů rozšíří „Jetpack Cargo“, v němž se střetnou dva týmy po osmi, všichni vybavení jetpacky. Režim ale bude časově omezený, tudíž byste jej neměli prováhat.

Poslední novinkou je nová sezóna. Ta dosavadní, svázaná s předvánočním filmem, už je za námi. I ta nabídla vývojářům dostatečnou zpětnou vazbu, z níž mohou vývojáři čerpat a provést kýžené úpravy. Přesný termín jejího začátku ale v příspěvku není, stojí v něm, že se jej dočkáme brzy. Nehovoří se v něm ani o naznačovaných úpravách, ale DICE žádají o trpělivost – více informací se totiž dozvíme, kdy jindy, brzy.

„Naším cílem vždy bylo nabídnout hráčům co nejlepší možný herní zážitek, ke kterému nám všem dopomáhají vaše reakce, díky níž se může Star Wars Battlefront II neustále rozvíjet a růst.“ Podílet se můžete vy. Jediné, co je potřeba, je nové Hvězdné války vlastnit. Pokud je nemáte, můžete si verze pro PS4, Xbox One nebo PC pořídit pod následujícím odkazem skrze obchod Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama