Vychází přídavek pro Assassin's Creed
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází přídavek pro Assassin's Creed

Vychází přídavek pro Assassin's Creed

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 1. 2018 09:25 1
Reklama

Historická akce Assassin’s Creed Origins je mezi námi již po tři měsíce, a to je již dostatečná doba k tomu, aby svět hry stihli hráči patřičně prozkoumat. Krajina hry však ještě dokončená není a stejně tak ještě tvůrci neodvyprávěli ani celý příběh. A právě k jeho další kapitole láká právě vydaná launchová ukázka.

Přídavek nese jméno The Hidden Ones, odehrává se čtyři roky po událostech základní hry a slibuje odvyprávět další část příběhu o bratrstvu asasínů. Přídavek je rovněž zasazen do nové lokace na Sinajském poloostrově, kde právě probíhá konflikt mezi Římany a rebely.

Chybět samozřejmě kromě další kapitoly příběhu nesmí také nové předměty a navýšení maximální úrovně (na 45), a to za cenu deseti dolarů (v přepočtu něco málo přes 200 korun). Tento přídavek je však pochopitelně součástí klasické permanentky.

Přídavek The Hidden Ones přichází na PS4, Xbox One i na PC právě dnes a základní hru včetně doprovodných reklamních předmětů můžete získat například na Xzone. Další přídavek jménem Curse of Pharaohs vyjde již 6. března a už 20. února do hry dorazí rovněž slibované interaktivní muzeum.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama