Vydání We Happy Few odloženo na léto
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vydání We Happy Few odloženo na léto

Vydání We Happy Few odloženo na léto

Pavel Makal

Pavel Makal

22. 1. 2018 10:56
Reklama

Zhruba za měsíc uplynou tři roky od oznámení titulu We Happy Few, explorativní adventury s prvky survivalu od studia Compulsion Games, které vzniká pod křídly vydavatelství Gearbox Publishing. V červnu 2015 prošla úspěšně kickstarterovou kampaní a o rok později vstoupila do předběžného přístupu na PC a Xboxu One. Na kompletní vydání si ale musíte ještě počkat.

Ačkoli se dosud hovořilo o tom, že by se hra ve své finální podobě mohla na obrazovkách objevit už v průběu letošního jara, vývojáři nyní oznámili, že We Happy Few vyjde až v létě. Aby nepříliš pozitivní zprávu hráčům aspoň trochu osladili, představili alespoň druhou hratelnou postavu. Kromě Arthura budete moci hru absolvovat i v roli Sally.

Autoři hry uvádějí, že co do obsahu je už We Happy Few kompletní, ale vývojový tým nebyl spokojen s úvodem Arturova příběhu. Producent hry Sam Abbott poznamenal, že ačkoli tým připravil celou řadu vtipných, nezapomenutelných a absolutně ujetých momentů, na které by se hráči měli těšit, úvodní dvě hodiny hraní za Arthura podle něj úplně nenaplňovaly to, čím má hra být. Proto se vývojáři vrátili o krok zpět a učinili několik razantních rozhodnutí. Do akce se nyní dostanete mnohem rychleji a celý první ostrov bude úplně jiný.

We Happy Few od skromných začátků narostlo v mnohem větší projekt a hráčům nabídne plnohodnotnou kampaň se třemi hratelnými postavami a více než 250 unikátních střetnutí. Příběh se odehrává v alternativní Británii 60. let minulého století a jeho středobodem je záhadná droga Joy, která vám umožní zapomenout na všechny starosti světa. Dystopická vize světa, v němž vládnoucí elity snadno kontrolují opojené masy a ti, kteří drogu odmítají, jsou vyloučeni ze společnosti a doslova loveni, má být velkým tahákem. O tom, jak se hra vydaří, se dozvíme snad v létě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama