Patch pro Battlefront přináší optimalizace
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patch pro Battlefront přináší optimalizace

Patch pro Battlefront přináší optimalizace

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 1. 2018 13:07 1
Reklama

Nový rok znamená také novou energii vloženou do vývoje střílečky Star Wars Battlefront II. První letošní patch označený 1.1 přináší nový obsah i řadu dílčích změn a níže se můžete podívat na to, co všechno do hry aktuálně přináší.

Novému obsahu vévodí mapa pro režim Blast na planetě Crait a opomenout rozhodně nesmíme ani přidání Tie Fighteru hrdinky Iden Verso do on-line režimu hry. Do multiplayeru a konkrétně do režimu Starfighter Assault přichází tento koráb včetně schopností Laser Barrage, Afterburner a protonové torpédo.

Dodatečně přidávaný obsah i další dodané Hvězdné karty však nejsou to jediné, a kromě toho do hry zavítá rovněž celá řada dalších optimalizací a úprav obsahu stávajícího.

Úpravy a optimalizace se nadále týkají i jednotlivých tříd řadových bojovníků.

Kupříkladu hrdina novějších snímků Finn má menší sílu při zásahu z hlavní zbraně a jeho zbraň se zároveň také o něco více přehřívá. Rovněž jeho schopnost Deadeye Shot má menší sílu a za další má rovněž slabší účinnost také  speciální útok Rocket Barrage, kterou však disponuje Boba Fett. Úpravy a ony optimalizace se nadále týkají i jednotlivých tříd řadových bojovníků.

Kolem a kolem lze snahu tvůrců o dodatečnou péči určitě jen pochválit. Po kontroverzi probuzené nevhodnou komunikací s komunitou a podivnou správu mikrotransakcí se tvůrci musí skutečně hodně snažit o to, aby si své publikum udrželi i nadále a aby ještě navíc získali i hráče další.

Každopádně pokud vy mezi ty stávající bojovníky ještě nepatříte, tak určitě můžete zavítat například na Xzone, kde naleznete mimo jiné i větší balení obsahující jak hru samotnou, tak i konzoli PlayStation 4 Pro.

A co se oné aktualizace týče, tak její detaily si můžete prohlédnout například na oficiálních fórech hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama