Blizzard World rozšíří Overwatch příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard World rozšíří Overwatch příští týden

Blizzard World rozšíří Overwatch příští týden

David Plecháček

David Plecháček

17. 1. 2018 09:05
Reklama

Od anaheimského Blizzconu nás dělí více než dva měsíce. Blizzard na něm představil spoustu novinek náležících hned k několika vlastním hrám, a zatímco některé sliby už stačil splnit, na některé teprve přijde řada. Overwatch měl takové sliby dva – novou hrdinku Moiru a novou mapu Blizzard World. A zatímco Moira už se napevno mezi hrdiny usídlila, po nové mapě se dočasně slehla zem.

Na oficiálním twitterovém účtu hry se ale konečně objevilo něco nového – vstupenka do zábavního parku. „Jedinečné vzpomínky můžete mít jen z jedinečného světa,“ hlásá Tweet odkazující k nové mapě. Podle něj se zábavní park věnovaný Blizzardu otevře 23. ledna, jinými slovy se za týden objeví i nová mapa v samotné hře.

Na PTR serverech byla dostupná prakticky od Blizzconu, ale až teď se zdá být dostatečně v pořádku na to, aby vstoupila do oběhu mezi ostatní hráče. Jak už víme z listopadové akce, bude se jednat o další hybridní mapu assault/payload a rozšíří tak dosavadní čtveřici Eichenwalde, Hollywood, King's Row a Numbani.

Na ukázku ze zábavního parku po vzoru nejrůznějších Disneylandů se můžete podívat v následujícím videu. Naleznete v něm odkazy na nejrůznější hry historie Blizzardu, počínaje StarCraftem, přes World of Warcraft, Heathstonem konče. Nostalgické vzpomínky navíc rozšíří nové skiny postav, která s historií společnosti taktéž souvisí.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama