Multiplayer Stardew Valley se připomíná
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Multiplayer Stardew Valley se připomíná

Multiplayer Stardew Valley se připomíná

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 1. 2018 13:17 2
Reklama

Tvůrce malebného RPG a strategie jménem Stardew Valley opět dává vědět o dalších plánech se hrou a o tom, jak aktuálně postupují práce na multiplayeru. A opět se tak děje skrze účet na Twitteru.

Odtamtud se dozvídáme, že práce pokračují v nejlepším možném pořádku a že Stardew Valley již s kamarády možné hrát rozhodně je. Překvapením je však v tomto případě to, že k dispozici nebude pouze on-line multiplayer, ale rovněž také multiplayer pořádaný skrze lokální síť.

Na to konto Eric Barone dává vědět, že není nic zábavnějšího než možnost hulákat na sebe s kamarády v jedné místnosti. Něco takového jistě přidá na zážitku, pravdou však je, že slézání se s herními zařízeními do jednoho bytu či sklepa je ve větším měřítku už spíše tak trochu přežitkem a věcí minulosti.

Nicméně k tomu Eric Barone připomíná, že vedle toho do hry dorazí i další přídavky týkající se obsahu jako takového. S vydáním se však momentálně čeká na to, až bude multiplayerová složka hry patřičně odladěná a připravená k vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama