GTA Online bortí rekordy roky po vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GTA Online bortí rekordy roky po vydání

GTA Online bortí rekordy roky po vydání

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 1. 2018 10:21 6
Reklama

On-line složka pátého dílu série Grand Theft Auto vyšla již před více než čtyřmi lety, stále se jí však velmi dobře daří a je obrovským lákadlem na peníze od značného množství hráčů. A to množství hráčů se zdá, že stále roste, neboť právě loni hra dosáhla rekordu současně hrajících hráčů.

K tomu došlo v průběhu prosince, kdy se do hry naráz připojil dosud nejvyšší počet hrajících. Přesné cifry naneštěstí neznáme, tušíme však, že velký podíl na tom mělo spuštění nové několikadílné mise typu heist. The Doomsday Heist do hry vrazil v polovině prosince a cílem této rozsáhlé mise přitom nebylo nic jiného než záchrana celého herního světa.

Měsíc předtím jsme se přitom navíc dozvěděli o tom, že se tohoto titulu po celém světě prodalo již více než 85 milionů kopií, což činí z GTA V jednu z nejúspěšnějších videoher všech dob. V USA tento titul přitom zaujmul rovnou pozici první.

Na konto úspěchu současné verze hry jsme pochopitelně zvědaví především na jakoukoli formu budoucnosti. Ta se v tomto případě týká nejen případného dalšího pokračování série, ale také podoby westernové akce Red Dead Redemption 2, jež rovněž představí svoji vizi právě dnes tak mohutně vyhledávané on-line složky hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama