Kamarádi na Xboxu vás již nebudou rušit
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kamarádi na Xboxu vás již nebudou rušit

Kamarádi na Xboxu vás již nebudou rušit

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 1. 2018 16:33 5
Reklama

V rámci aktuálně přicházejícího testování dalších novinek týkajících se konzole Xbox One (prozatím však jen v okruhu Alpha) přinášejí jednu drobnou, ale ve své podstatě také celkem významnou novinku. Hráči si totiž nově budou moci nastavit status na hodnotu „Do not Disturb“.

Díky tomu se ocitnou v drobném vakuu, ve kterém je již nikdo nebude rušit a tehdy se nedočkají ani dotěrných notifikací od těch kamarádů, kteří si vehementně potřebují něco zahrát společně.

Oficiální web za další slibuje možnost rychlejšího sledování nejbližšího možného achievementu (v průvodce nové konzole tlačítko „Next Achievement“), díky kterému konzole okamžitě vyhodnotí nejbližší možný achievement. Tím je myšlen ten, jehož pokoření je na spadnutí a konzole tímto automaticky spustí inkriminovaný titul.

Další změny se týkají například řazení komentářů a toho, že možnosti nastavení automatického vypnutí konzole jsou nově bohatší a nabízejí detailnější nastavení. Ta se týkají celkového počtu hodin neaktivity, po kterém se má konzole sama vypnout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama