I v Japonsku se objevilo Burnout Paradise HD
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka I v Japonsku se objevilo Burnout Paradise HD

I v Japonsku se objevilo Burnout Paradise HD

David Plecháček

David Plecháček

5. 1. 2018 11:43 4
Reklama

Zařazení nějakého remasteru do interního seznamu distributorů nebo obchodů s videohrami je velice ošidný zdroj. V minulosti se několikrát ukázalo, že z těchto vod může připlout výstavní sumec, ale také ryba, která nevoní zrovna vábně. Nicméně když připlují sumci dva, vypadá to, že už to nebude úplná náhoda a v rybníku se něco děje.

Tentokrát připlouvají sumci dva. Jednoho už jsme viděli, zvážili, změřili a zase pustili. Tehdy se totiž v Brazílii objevila zmínka o remasteru Burnoutu Paradise, který by měl vyjít na konci zimy / začátku jara. O brazilských úřadech, distributorech a jiných organizacích ale platí výše zmíněné dvojnásob. Na druhou stranu se dnes podobná informace objevila i v Japonsku.

Magazín Gematsu totiž zaregistroval neobvyklý šum, který se týká výletu do Paradise City. Podle jeho informací by mělo Electronic Arts vydat Burnout Paradise HD Remaster 16. března. Ačkoliv prosincové zprávy zmiňovaly explicitně první den daného měsíce, březen sedí. Polovina měsíce odpovídá datu vydání v Japonsku a to se navíc s tím celosvětovým nemusí přímo shodovat.

Dnešní únik se navíc týká jen PlayStationu 4, zatímco Brazilian Real hovořil i o Xbox One. Přítomnost obou verzí se zdá být pravděpodobnější. Uvidíme, kdo na remasteru ze studií EA pracuje, je možné, že samotné studio Criterion, byť zdaleka ne v takové sestavě, v jaké před deseti lety jeden z nejlepších dílů série vydávalo. Právě výročí by mohlo být posledním střípkem, po němž nám vznikne ucelená mozaika. Na její definitivní zhotovení si musíme ale ještě nějaký čas počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama