Origin nabízí DLC pro předešlé Mass Effecty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Origin nabízí DLC pro předešlé Mass Effecty

Origin nabízí DLC pro předešlé Mass Effecty

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 1. 2018 12:13 8
Reklama

Jestliže jste snad z nějakého důvodu ještě nenaskočili do dnes už slavné trilogie Mass Effectu, či pokud se vám jen po nepříliš příznivém přívalu informací týkajících se nejnovějšího pokračování zastesklo po původních hrách, tak pro vás máme příznivou zprávu týkající se rozšiřujících DLC pro předešlé dvě hry z této série.

Vzhledem ke stáří původních her by se sice mohla rovnou nabízet možnost jejich volného vypuštění DLC do éteru, nicméně to stále ještě aktuální bohužel není. EA však v případě PC verzí podstatným způsobem usnadňují možnost získání rozšiřujících balíčků právě pro druhý a třetí díl hry. Veškerá rozšíření bylo totiž možné až doposud kupovat pouze odděleně a za pomocí takzvaných BioWare bodů, jež bylo nutné zakupovat samostatně.

Cena je na platformě Origin stanovená na 30 eur (necelých 800 korun) v případě Mass Effectu 3 a na 25 eur (v přepočtu zhruba 650 korun) v případě druhého dílu hry. Za poněkud vyšší cenu každopádně hráči navrch obdrží také oficiální hudební doprovody a další dodatečné bonusy.

Odpadá tím každopádně otravná nutnost využívat ony body Bioware a spolu s nimi také otravnou okliku v podobě externího nákupu. Zkompletované balíčky nabízené na Originu tímto každopádně nabízejí ucelenou možnost zakoupení všech dodatečných rozšiřujících balíčků, a to jak multiplayerových, tak i těch příběhových, jež minimálně v případě třetího dílu hry znamenají poměrně atraktivní lákadlo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama