GOTY edice Hitmana se připomíná videem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GOTY edice Hitmana se připomíná videem

GOTY edice Hitmana se připomíná videem

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 12. 2017 12:45 1
Reklama

Epizodický Hitman počátkem listopadu vyšel v rámci takzvané Game of the Year edici, která obsáhla veškerý původní obsah a k tomu i něco navíc (detaily viz předešlá aktualita). A jako sváteční připomínku sdílí nově nezávislý tým IO Interactive video, kterým existenci této edice připomíná a za pomocí kterého nadále buduje povědomí o značce.

Právě to bude přitom již brzy zapotřebí, neboť se na nás zcela jistě řítí pokračování. Než ovšem na tento další krok dojde, tak se můžete pokochat kvalitami epizodického originálu, který měl premiéru už v březnu minulého roku.

A jestliže vám tento titul až doposud unikal, tak se určitě nyní nechte pozvat Jacobem Mikkelsenem a Eskilem Mohlem z vývojářského týmu na přiloženou komentovanou procházku světem loňského Hitmana.

Ta v případě GOTY edice znamená lehce přepracovanou grafickou stránku hry, nové převleky i zbraně a především jednu dodatečnou kampaň jménem Patient Zero, ke které tvůrci lákají jako k drobnému projektu, v němž dokázali zužitkovat veškeré své dosavadní zkušenosti.

Více už vám ale o této lidstvo ochraňující misi může napovědět právě přiložené video, mějte se však na pozoru před případnými spoilery.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama