Šestnáct minut záběrů z Kingdom Come
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Šestnáct minut záběrů z Kingdom Come

Šestnáct minut záběrů z Kingdom Come

David Plecháček

David Plecháček

21. 12. 2017 09:04 28
Reklama

Jak už to bývá, už dávno neplatí, že by vánočními svátky končila na celý rok sezóna. Poslední léta nás utvrdila v tom, že se jedná o jakési intermezzo mezi tradičně nabitým podzimem a v posledních letech snad ještě nabitějším jarem. Na pozdě zimní datum vydání vsadilo i české studio Warhorse, a tak je nejvyšší čas ukázat opět něco nového.

Tentokrát nás čeká šestnáctiminutové video pořízené přímo ze hry, které prezentuje misi, jejímž úkolem je infiltrovat nepřátelský tábor. Opět je z něj patrné, že CryEngine dokáže pohánět úchvatnou grafickou podívanou a hře to na záběrech náramně sluší. Co se samotných použitých mechanik týče, znázorněná ukázka demonstruje taktéž variabilitu celé hry a možnost využít hned několik postupů. Můžete být tichošlápci nebo vzít tábor útokem, nebo ale můžete použít hlavu a udělat to celé nenápadně, přesto nepřátelům na očích.

Úkol ale můžete znát už z betaverze hry. Na záběrech je ale k vidění mnohem pokročilejší verze hry, uhlazenější a rozsáhlejší a zbavená takřka veškerých bugů. Nebo bychom to z videa alespoň mohli usuzovat. V každém případě už to nebude trvat dlouho, a do KCD naskočíme i my. Hra vyjde za necelé dva měsíce, 13. února, a to na PC, Xboxu One a PlayStationu 4. Nejočekávanější českou hru můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama