Další epizoda Hitmana je zdarma k mání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další epizoda Hitmana je zdarma k mání

Další epizoda Hitmana je zdarma k mání

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 12. 2017 11:15
Reklama

Dánský dnes už nezávislý tým IO Interactive oznamuje, že do digitální distribuce vypouští sympatický vánoční dárek v podobě pařížské úrovně stealthového Hitamana. Ten tímto doplní rovněž zdarma šířený samotný úvod hry a celkově si tedy začátek této epizodické akce můžete již bez nutnosti dalších poplatků vyzkoušet.

Aktuální vypuštění kompletní pařížské úrovně navíc doprovází vánoční tématika v podobě santovských obleků, vánočního stromku, ozdob a především také v rámci jedné dodatečné mise.

V té se známý zabiják vydává na zteč proti dvojici záškodníků, kteří se vydávají překazit jednu vánoční oslavu a ukrást všechny dary. A to se nedělá, takže je zapotřebí se jich zbavit. A ačkoli se tato mise nese ve vánočním duchu, tak se jich pochopitelně musí hráči zbavit pěkně postaru a nikoli ve jménu onoho vánočního ducha.

Současná nabídka je pochopitelně časově omezená (a potrvá až do 5. ledna), nicméně kdo ji využije, tomu zůstane pařížská úroveň již natrvalo a díky tomu se budou moci takoví hráči zúčastnit i případných dalších aktivit, jež tato úroveň naskýtá. To znamená například také unikátních cílů, které již aktuálně hlásí opětovný návrat.

Veškerý odehraný obsah se každopádně přenáší do případně zakoupené plné edice hry, a to i v případě krabicových verzí, jež jsou k mání například i na Xzone.

Celkově se každopádně jedná o další sympatický krok mířící k rozšíření hráčské základny. Tu si IO Interactive buduje v předstihu před plnohodnotným oznámením dalšího pokračování, na kterém tento tým již beztak pilně pracuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama