Battlegrounds má na Xboxu velké problémy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlegrounds má na Xboxu velké problémy

Battlegrounds má na Xboxu velké problémy

David Plecháček

David Plecháček

13. 12. 2017 12:51 8
Reklama

Pokud čtete tuto novinku v době vydání, můžete zamířit k přímému přenosu, pokud jí čtete s odstupem, můžete zamířit k záznamu. V každém případě si ukážeme, že PlayerUnknown's Battlegrounds není na Xboxu One úplně ve formě a že vývojáři při portu hry udělali hned několik přešlapů. Inu, studiu Bluehole jen tak řehole neskončí.

Začněme tím nejzjevnějším, hra je plná technických bugů a nejrůznějších glitchů. Jistě, je pravda, že hra není ve stoprocentní formě ani na PC a verze pro konzole (tedy zatím pro jednu konzoli) je v tomto ohledu mladší a tudíž zákonitě horší, ale kdo se do bojiště Battle Royale vrhne, měl by počítat s doskakováním objektů, problikáváním obrazu a podobně.

Mnohem horší je ale fakt, že si hra nedokáže (ani na Xboxu One X) udržet stabilní framerate a náhodně jí klesá, což dělá největší problém při souboji na život a na smrt, kdy vás od konce hry dělí několik málo zásahů nepřítele. Ačkoliv se hovořilo o tom, že hra si bude držet 30 FPS i na starém Xboxu One, minimálně bezprostředně po launchi se to říct nedá. V některých momentech klesá i pod 20 snímků za vteřinu.

Někteří hráči trpí výrazným input lagem, díky čemuž je přežití ještě o chlup těžší. Třešničku tomu nasazuje nešťastně zvolené ovládání, které se vymyká tradičním first-person akcím na konzolích a jejich zažitému ovládání. Hraní Battlegrounds na Xboxu zkrátka není žádný med, pořád vám ale dokáže napumpovat do žil porci adrenalinu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama