Dante opět zavítá na nové konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dante opět zavítá na nové konzole

Dante opět zavítá na nové konzole

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 12. 2017 10:39 2
Reklama

A nejenom na konzole – nově oznámená remasterovaná kolekce prvních třech dílů série totiž zavítá i na PC (kde první dva díly oslaví svoji premiéru) a příští rok se tak Capcom zasadí o připomenutí jedné ze svých letitých a velmi slavných značek.

První díl série Devil May Cry přitom vyšel již v roce 2001, ten druhý pak o dva roky později a třetí díl ve své speciální edici dorazil před jedenácti lety v roce 2006. Nicméně počátkem příštího roku to bude hlavnímu hrdinovi i ostatním postavám slušet výrazně lépe než kdysi.

Takzvaná Devil May Cry HD Collection totiž přinese první tři díly této klasiky v lehce remasterované edici, která přinese zejména vyšší rozlišení a běh hned v šedesáti snímcích za vteřinu. Původně se přitom tato série již dočkala remasterované edice, a to ještě na konzoli PlayStation 3. Doba však již pokročila a i tyto zkrášlené klasiky již stihly zestárnout. Proto si je nově budete moci připomenout na PS4 a Xboxu One.

A díky tomu si budete moci 13. března příštího roku oprášit paměť, a to na zmíněných platformách. Tam tato kolekce zavítá jak v rámci digitální distribuce, tak i skrze kamenné obchody.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama