Lara Croft se učí s Oculem i s HTC Vive
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lara Croft se učí s Oculem i s HTC Vive

Lara Croft se učí s Oculem i s HTC Vive

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 12. 2017 10:50 3
Reklama

Přídavek Blood Ties pro akční adventuru Rise of the Tomb Raider byl v rámci virtuální reality původně k mání pouze jako bonus pro majitele PSVR, nově se však dozvídáme, že toto rozšíření původní hry je už ve stejné podobě k mání i na PC a potěší tedy majitele konkurenčních řešení virtuální reality.

Týmy Crystal Dynamics, Nixxes Software a pochopitelně také Square Enix oznámily vydání aktualizace PC verze Blood Ties, jež oficiálně přináší podporou pro HTC Vive i pro Oculus Rift. Tato verze přídavku je každopádně k mání v rámci rozšíření původní hry jménem 20 Year Celebration Pack.

My na to konto můžeme jen připomenout fakt, že přídavek Blood Ties zavede hráče v rámci dobrodružství pro jednoho hráče do známé Croft Manor, kde se Lara bude snažit o to, aby její strýček nezískal nad rezidencí plnou kontrolu. A při té příležitosti bude slavná akční hrdinka objevovat nejedno tajemství, jež tato stavba a její historie ukrývá.

Navrch se ještě vydavatelství Square Enix chlubí rovněž tím, že tento díl hry od roku 2015 a od původního vydání pro Xbox One dokázal oslovit již více než sedm milionů fanoušků. Patříte mezi ně i vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama