Division představuje dosud největší update
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Division představuje dosud největší update

Division představuje dosud největší update

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 12. 2017 12:05 14
Reklama

Do on-line akce Tom Clancy’s The Division aktuálně dorazila objemná aktualizace nesoucí označení 1.8, jež je dle Ubisoftu zároveň dosud největším neplaceným rozšířením hry. A přiložené video všechny nové prvky v uceleném přehledu představuje.

Dosud největší aktualizace zdarma přináší zejména jednu dodatečnou oblast. Takzvaný West Side Pier přináší celou řadu nových aktivit, jež bude mimo jiné propojovat další základní báze jménem Camp Clinton.

K tomu do hry přišel rovněž dvojice dodatečných režimů. Tím prvním představeným je nový horde mód pojmenovaný Resistance, který přináší klasickou hratelnost režimu postaveného na myšlence stupňujících se nájezdů nepřátel.

Za další do hry zavítal režim Skirmish, což je klasický týmový deathmatch, v němž se proti sobě postaví dva čtyřčlenné týmy a hraje se celkově na 20 zabití.

Za další aktualizovaná verze hry přináší úpravy pravidel oblasti Dark Zone, nové zbraně a další drobnosti, které mohou hráči na všech platformách testovat již dnes. A tím novinky ale přeci jen ještě stále nekončí.

Současnou aktualizaci rovněž plánuje Ubisoft představit širšímu publiku za pomocí plánovaného víkendu zdarma. Ten bude probíhat od 7. do 10. prosince a opět se bude týkat všech platforem a veškerého dosud vydaného obsahu. Opět přitom platí, že odehraný postup se přenese do potencionálně zakoupené plné verze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama