PUBG poběží stejně na všech verzích Xboxu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PUBG poběží stejně na všech verzích Xboxu

PUBG poběží stejně na všech verzích Xboxu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 12. 2017 10:33 8
Reklama

Po zprávě z minulého týdne pojednávající o specifikách běhu Playerunknown’s Battlegrounds na silnější konzoli Xbox One X tu máme zprávu doplňující. A ta bohužel nemá příliš velký potenciál potěšit ty hráče, kteří onu silnější konzoli vlastní.

Brendan Greene totiž na Twiteru upřesnil, že v momentě vydání hry bude její běh na obou výkonově odlišných verzích konzole identický a hráči se tímto dočkají 30 snímků za vteřinu právě i na Xbox One X.

Bližší detaily ovšem prozatím neznáme a těžko tedy můžeme aktuálně odhadovat i skutečné důvody skryté za tímto rozhodnutím, výše přiložený tweet ale každopádně naznačuje, že se jedná o poměrně ranou fázi vývoje hry (tedy alespoň v případě konzolové verze) a ledacos se tedy ještě může změnit.

Na jedné straně se tedy může na mysl vkrádat myšlenka o snaze vyvarovat se případné kontroverzi, nicméně na straně druhé onen tweet možné budoucí vylepšení hry prozatím určitě nevylučuje.

V takovém případě by poté určitě bylo zajímavé sledovat reakce hráčů a to, zda se nakonec hráči s papírově slabším Xboxem nedočkají nepříjemného znevýhodnění, či zda se vývojářský tým kupříkladu nepřikloní k myšlence filtrace serverů na základě zvolené konzole.

Tak jako tak on-line akce Playerunknown’s Battlegrounds dorazí na Xbox One X již 12. prosince a hráči sami se tedy budou moci již brzy podívat na to, jak hra poběží i na televizi a s gamepadem v rukách. Konzolovou verzi si každopádně můžete předobjednávat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama