Příběh Edith Finch vyjde v krabicové verzi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příběh Edith Finch vyjde v krabicové verzi

Příběh Edith Finch vyjde v krabicové verzi

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 12. 2017 14:00 2
Reklama

Zajímavá výpravná explorativní adventura What Remains of Edith Finch se brzy dočká další péče v podobě vydání fyzických kopií. Takováto prémiová edice dorazí do kamenných obchodů příští rok a doprovod jí bude činit rovněž zajímavý bonus v podobě soundtracku, a to takže vydávaného na vinylech.

Krabicová verze hry přitom nese přízvisko limitované edice a potěšit může (tedy alespoň prozatím) pouze majitele konzole PlayStation 4. Pro PC verzi hry ani pro hráče na Xbox One se tedy podobné kroky v tuto chvíli nechystají.

Krabička s oboustranným přebalem zavítá do obchodů na počátku příštího roku a obě touto formou oznámené překvapení lze prozatím ve formě předobjednávky zahlédnout na serveru iam8bit.

Našince by přitom mohl zaujmout fakt, že fyzické vydání hry nebude obsahovat regionální zámky. Pokud vám tedy tento příběh až doposud unikal, tak vám již brzy a v případě této edice nebude nic bránit v tom, abyste mohli na vlastní kůži prozkoumat příběh a tajemství mnoha členů jedné rodiny, jež jsou skálopevně přesvědčeni o tom, že je stíhá neodvratitelná kletba.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama