Fe může vyjít v únoru, možná i na Switchi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fe může vyjít v únoru, možná i na Switchi

Fe může vyjít v únoru, možná i na Switchi

David Plecháček

David Plecháček

1. 12. 2017 14:14
Reklama

Na Redditu se tu a tam ukáže něco velice podivného, leč i tak potenciálně zajímavého a, kdo ví, možná i pravdivého. Uživatel s přezdívkou OldSoul2 se totiž prý náhodou nachomýtl k tomu, že mu do jeho emailové schránky chodí interní emaily Electronic Arts. Pokud doufáte, že jejich obsahem byla kritika hráčů-prudičů nebo něco podobně pikantního, zklameme vás. Ony se totiž vůbec netýkaly Battlefrontu, ale úplně jiné hry.

Hry, na které možná v záplavě blockbusterů kdekdo zapomněl. Rychlá rozcvička – říká vám něco Fe? Pravděpodobně ano, projekt z programu EA Originals, který by svou velikostí, jinakostí a celkovým přístupem měl napodobit spíše Unravel než mainstreamovou produkci. Ostatně program EA Originals vznikl právě po úspěchu malé hry od Martina Sahlinse.

Naposledy se Fe prezentovalo v Kolíně nad Rýnem v rámci Gamescomu. Po traileru a několika menších střípcích jsme o něm ale nic neslyšeli. Neslyšeli bychom dosdu, kdyby nebylo uživatele OldSoul2 a zmíněných emailů. V nich se právě Fe rozebírá. A to rovnou ze dvou úhlů pohledu.

Jednak by Fe mělo vyjít na Switchi. Po fotbalové sérii FIFA by se jednalo o první hru od vydavatele pro hybridní konzoli od Nintenda. Překvapení? Pro někoho určitě, na druhou stranu je pravda, že vydavatele vědí, že Switch žije a že se jeho podpora – alespoň menšími hrami – může vyplatit. Z toho ale těží hlavně hráči. Podle všeho by k oznámení Switch verze mělo dojít na lednovém Nintendu Direct, s nímž bude spojený trailer a padne embargo na preview.

Druhou novinkou je datum vydání, respektive období, v němž Fe vyjde. Pokud se informace a zprávy z emailu potvrdí, dočkáme se jej v únoru příštího roku. To by bylo příjemné překvapení. Teď ještě čekat, jestli Fe naváže na úspěch Unravel a jestli EA alespoň trochu napraví reputaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama