Značka Deus Ex bude mít pokračování
i Zdroj: Eidos Montréal / Square Enix
Novinka Značka Deus Ex bude mít pokračování

Značka Deus Ex bude mít pokračování

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 11. 2017 09:22 1
Reklama

Mnohé hráče sice mohl Deus Ex: Mankind Divided v některých ohledech a po velmi kvalitním Human Revolution zklamat (a ani prodeje údajně nebyly nejzdravější), nicméně i přesto se jistě jedná o velmi kvalitní zážitek a jednu z těch lepších her minulého roku. S budoucností značky jako takové to ovšem bylo v jednu chvíli nejisté, nyní se ovšem dozvídáme, že v případě Deus Ex není nic tak černé, jak by se to mohlo na první pohled jevit.

Deus Ex totiž i nadále zůstává pro Square Enix důležitou značkou a současné ticho prý ani v nejmenším nenaznačuje konec jedné série a legendy zároveň. Alespoň tak o tom dává vědět Josuke Macuda – CEO Square Enixu, který před časem poskytl obsáhlý rozhovor magazínu GamesIndustry.biz. Z jeho první významné části jste se například mohli dozvědět o důvodech vypuštění značky Hitmana do světa.

Ostatní tituly prý mají zkrátka mají prioritu a opět zde mluvíme také o omezených zdrojích.

V té další části pak Macuda hovoří o prosté fázi pauzy, v níž se Deus Ex nachází. Ostatní tituly prý mají zkrátka mají prioritu a opět zde mluvíme také o omezených zdrojích. Ty už přitom stály za důvodem odchodu IO Interactive i s Hitmanem v rukách a pojednávají rovněž o tom, že Square Enix nezvládá vyvíjet více velkých titulů současně.

Jakékoli informace o celkovém zmražení série jsou tedy prý v tento moment liché. Ve Square Enix se prý již totiž údajně interně mluví o dalším možném pokračování a o tom, jakým směrem by se další titul série mohl vydat.

Nedokončený příběh prostředního dílu případné moderní trilogie (ubraňte se prosím v diskuzi možným spoilerům) by tedy mohl být dopovězen, těžko však očekávat, že by tomu tak mohlo být v dohledné době.

Ostatně samotný tým Eidos Montreal má nyní plné ruce práce na údajně minimálně dvou titulech s licencí komiksů od Marvelu. Jeden se prý navíc chystá v kooperaci s týmem Crystal Dynamics a mohl by být titulem na motivy Avengers.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama