Sociální hub v Call of Duty konečně ožívá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sociální hub v Call of Duty konečně ožívá

Sociální hub v Call of Duty konečně ožívá

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 11. 2017 11:30
Reklama

Sociální hub nového dílu Call of Duty dlouhou dobu zel díky potížím po vydání hry prázdnotou, nyní se však již do tohoto v podstatě samostatného režimu navrací život a hráči mohou narážet jeden na druhého, a to konečně bez hlášení o významnějších obtížích.

Reakce hráčů se objevují na Twitteru i na Redditu a první ohlasy jsou z pochopitelných důvodů pozitivní – hráči rádi potkávají další kolegy a sdílí spolu své zážitky. Společný prostor Headquarters tím tedy zcela zásadním způsobem ožívá.

Toto oznámení zároveň značí významnou novinku týkající se dalších vyřešených obtíží hry, jež se od počátku potýkala s většími či menšími problémy. Zároveň jde o novinku, jež doplňuje oznámení z minulého týdne, které předznamenávalo opětovné spuštění dedikovaných serverů.

Problémům navzdory si však tým Sledgehammer Games i vydavatelství Activision mohou mnout ruce, neboť Call of Duty: WWII je nejen velkolepým, ale zejména také finančně úspěšným návratem do historie. A zúčastnit se tohoto dramatického výletu do největšího válečného konfliktu v dějinách lidstva můžete například i díky Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama