Ghost Games mění systém odměn v NFS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ghost Games mění systém odměn v NFS

Ghost Games mění systém odměn v NFS

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 11. 2017 13:50 4
Reklama

Turbulentní změny týkající se podoby mikrotransakcí v on-line akci Star Wars: Battlefront II mají zřejmě nakonec také přesah i do jiných titulů. Aktuálně se totiž dozvídáme o změnách, jež se týkají závodů Need for Speed: Payback.

Ty jsou na trhu dostupné již od 10. listopadu a na Redditu se můžete aktuálně dočíst o tom, kterak Ghost Games mění systém získávání herních odměn tak, aby byl o něco více štědřejší a aby tak zřejmě předešli nelichotivým komentářům, kterých se druhému modernímu Battlefrontu dostávalo ještě před samotným vydáním a které zároveň aktuálně vedly ke kompletnímu vypnutí systému mikrotransakcí.

Nejzásadnější změnou je v tomto případě navýšení finančních odměn i bodů reputace, a to již jen prostým hraním. Zároveň se dozvídáme, kterak se má jednat pouze o první z chystaných změn. Ty další mohou a budou následovat dle toho, jak bude komunita reagovat. Stejně tak tvůrci v současné době analyzují chod hry a sesbíraná data rovněž používají k další optimalizaci jejího běhu.

Need for Speed Payback si každopádně můžete již nyní pořizovat, a to na příklad na Xzone, kde jsou k mání verze pro všechny platformy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama