Destiny 2 využije silnější konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny 2 využije silnější konzole

Destiny 2 využije silnější konzole

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 11. 2017 13:58 4
Reklama

Dlouhou dobu to vypadalo, že akce Destiny 2 se nikdy nenaučí adekvátně pracovat s mocnějším hardwarem konzolí PlayStation 4 Pro a Xbox One X (a v květnu jsme si zaspekulovali o možných důvodech), nicméně tato bariéra nakonec přeci jen padne, byť v tomto případě jen částečně.

Až 5. prosince vyjde chystaný přídavek Curse of Osiris, tak se hráči proberou do nového světa hry, a to dokonce do krásnějšího. Tedy za předpokladu, že budou vlastníky buďto PS4 Pro, anebo právě Xbox One X. Na tyto konzole totiž dorazí podpora zkrášlující technologie HDR a k tomu také větší rozlišení.

To bude mít v případě PS4 Pro podobu adaptivního 4K rozlišení a na Xbox One X se hráči dočkají rovnou nativního 4K. Pokud se vám ale zdá, že tomu stále ještě něco chybí, tak máte rozhodně pravdu.

Zcela totiž chybí zmínka o možnosti navýšení maximálního počtu snímků za vteřinu, a to byť i jen volitelného a za cenu nižšího rozlišení hry. Právě takový prvek by totiž přeci jen mohl být pro některé hráče rozdílový a z praxe víme, že může znamenat i lepší odezvu od ovladače a tím i lepší výsledky v rámci kompetitivní složky hry. A tomu se zřejmě a z pochopitelných důvodů chtějí v Bungie vyhnout.

Oficiální prohlášení každopádně naleznete na webu hry a u nás můžete narazit hned na dvě recenze – jedna pro původní konzolovou verzi a jedna patří verzi pro počítače. Na Xzone poté můžete nalézt všechny zmíněné edice hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama