Anubis jako nová výzva v AC Origins
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Anubis jako nová výzva v AC Origins

Anubis jako nová výzva v AC Origins

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 11. 2017 11:23 6
Reklama

Snad po vzoru Hitmana do nového dílu série Assassin’s Creed zavítala možnost postavit se po omezenou dobu exkluzivním protivníkům, jež v tomto případě mají podobu nejznámějších božstev starověkého Egypta. A tím prvním je bůh zemřelých jménem Anubis.

Ten ve své obrovské podobě vzniknul v rámci celkem zásadní chyby v systému Animus a ohrožuje své okolí, úkolem hráčům tedy je se této postavě a oživlé legendě postavit čelem a zarazit její počínání již v samotném zárodku. Odměnou je poté jeden z unikátních prvků výbavy.

Jenže tato virtuální bytost na vás nemůže čekat donekonečna a nabízí časové omezení podobně, jako je tomu právě v případě Hitmana a jeho exkluzivních cílů. To v praxi znamená, že na Anubise půjde ve hře narazit pouze do 14. listopadu. Poté se samozřejmě budou ve hře objevovat další podobné kreatury s tím, že v budoucnu bude ještě existovat možnost, jak se těmto bestiím postavit ještě jednou. Kdo je však zvládne porazit takto napoprvé a ještě v rámci této série událostí pojmenované Trials of the Gods, ten se může těšit na unikátní oblek pro svého hrdinu.

My už jen můžeme připomenout naši recenzi a fakt, že hra je ve verzi pro všechny platformy dostupná na Xzone již nyní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama