Descent: Underground má vydavatele
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Descent: Underground má vydavatele

Descent: Underground má vydavatele

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 11. 2017 16:30
Reklama

Na Kickstarteru dostatečně podpořený projekt Descent: Underground, který má být slibovaným restartem letité a ve všech ohledech trojrozměrné akce Descent, se nakonec podívá i mimo původně zamýšlenou platformu počítačů.

Příspěvek zveřejněný právě na Kickstarteru prozradil partnerství s vydavatelstvím a vývojářským týmem Little Orbit, díky kterému tvůrci slibují přinést opravdu důstojný restart série hodný přízviska toho pravého AAA titulu. A zároveň tím slibují jej přinést i na PlayStation 4 a na Xbox One.

A z dalšího příspěvku na webu hry to navíc vypadá, že nebýt tohoto spojení, tak by k novému Descentu snad ani dojít vůbec nemuselo. Peníze totiž pomalu došly, původně zvolený model vývoje se nakonec ukázal být celkem nešťastně nastavený a ke zdárnému dokončení by prý bylo zapotřebí klidně i dva a více let.

Jenže situace se naštěstí mění a díky tomu by akce Descent: Underground mohla teoreticky vyjít již příští rok, a to včetně původně neplánované plnohodnotné příběhové kampaně. Konkrétní oznámení data vydání sice chybí, nicméně zatím tvůrci alespoň slibují účast na jedné z tradičních velkých výstav.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama