Projděte se zábavním parkem v The Surge
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Projděte se zábavním parkem v The Surge

Projděte se zábavním parkem v The Surge

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 11. 2017 16:31 1
Reklama

Fanoušci akčního RPG The Surge se mohou těšit na další porci výzvy v podobě chystaného rozšíření, jež nabídne zajímavou změnu ve formě zcela nového prostředí hry. To obohatí návštěva zábavního parku, který však již dlouhá léta neslouží svému původnímu účelu.

Název přídavku A Walk in the Park by mohl budit dojem, že se jedná o něco odlehčeného a nenáročného, opak však bude pravdou a tento přídavek nabídne náročnou výzvu pro všechny ty, kterým již nemá základní hra co nabídnout.

Přídavek dorazí počátkem prosince a nabídne prostředí ve srovnání s původní hrou podstatně otevřenější a světlejší, nikoli však méně nebezpečné. Smrt totiž bude číhat na každém kroku i zde, a to například ve formě poblázněných záchranných týmu či vražedných maskotů, z jejichž úsměvu vás jen zamrazí.

Prohlédnout si při této příležitosti můžete nové obrázky, které ukazují dosud neokoukané prostředí hry a které odhalují něco málo z šestnáctky nových zbraní, dodatečného brnění a dalších novinek, které s sebou tento balíček přinese.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama