EA naznačuje rozšíření služby EA Access
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA naznačuje rozšíření služby EA Access

EA naznačuje rozšíření služby EA Access

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 11. 2017 12:15 4
Reklama

V rámci prezentace finanční zprávy za uplynulý kvartál vypustili zástupci EA do světa potencionálně velmi zajímavou informaci týkající se možných výhledů rozšíření služby EA Access i mimo současné platformy.

V případě této předplácené služby umožňující předčasný přístup do žhavých novinek i stále přístupnou knihovnu her tvůrci avizují, že by mohlo dojít k dalšímu rozšíření mezi hráče, a to formou přenesení služby na novou platformu.

Logicky se nabízí Nintendo Switch anebo Sony PlayStation, nicméně výrobce druhé zmiňované v minulosti již prohlásil, že EA Access nepřináší žádnou významnou přidanou hodnotu hráčům na konzolích značky PlayStation. To však bylo před již více než třemi lety a sami jsme tedy zvědaví, zda se na tomto odmítavém postoji nic potencionálně zásadního nezměnilo.

Na váze tomuto oznámení každopádně přidává již samotný fakt ten, že pochází od samotného CEO Electronic Arts, tedy od Andrew Wilsona. Zda a případně kdy se tato služba podívá i mimo dosud domovské platformy PC a Xbox One, to se tedy teprve uvidí, příslib by to však pro mnohé hráče mohl být poměrně lákavý, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama