Beta Monster Hunter World pouze na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Monster Hunter World pouze na PS4

Beta Monster Hunter World pouze na PS4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

31. 10. 2017 14:35
Reklama

Open world akce Monster Hunter World se také přijela do francouzské metropole ukázat a díky tomu se můžete v přiložené ukázce podívat na to, jak moc to aktuálně titulu vyvíjeném pro PC i pro konzole sluší.

Novou upoutávku přitom do Paříže přivezli zástupci ze Sony, kteří slíbili zajímavou exkluzivitu pro všechny ty hráče, kteří by si tento akční titul a zástupce slavné série rádi vyzkoušeli na vlastní kůži ještě v předstihu.

Betaverze hry totiž bude probíhat pouze na PlayStationu 4. A nejen to – bude navíc dostupná pouze pro ty hráče, kteří si předplácejí službu PlayStationu Plus. Všichni ti hráči se následně mohou těšit v období od 9. do 12. prosince na trojici misí, které bude možné projít buďto sólově, anebo v kooperaci s až třemi dalšími hráči.

Jako malý bonus se pak hráči na stejné platformě mohou těšit i na možnost získání brnění a luku hlavní hrdinky titulu Horizon Zero Dawn.

I v případě Monster Hunter World pak samozřejmě platí, že hru můžete aktuálně předobjednávat na Xzone, a to ve verzích pro všechny zmíněné platformy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama