Sledujte speedrun nového Wolfensteina
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte speedrun nového Wolfensteina

Sledujte speedrun nového Wolfensteina

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 10. 2017 11:29 10
Reklama

Jestliže jste se už ponořili do nacisty zamořeného světa v titulu Wolfenstein II: The New Colossus a potácíte se se zlotřilými okupanty, tak vězte, že to lze udělat i rychleji. Finský speedrunner DraQu totiž v přiloženém videu ukazuje, jak lze hru dohrát během necelé hodiny a půl.

Profil na podobnému snažení dedikovanému webu speedrunner.com odhaluje, že DraQu rozhodně není žádným nováčkem ve svém oboru a podílel se již na celé řadě podobných výkonů, ten aktuální je však momentálně prvním významným svého druhu a zároveň také tím nejrychlejším.

Celkový čas jedné hodiny a sedmnácti minut je přitom o pár minut rychlejším průchodem, než jaký se stejnému hráči povedl v případě Wolfenstein: The New Order, který rovněž platí za nejrychlejší pokus na světě, tedy alespoň dle statistik dané webové stránky.

V tomto případě se ovšem jedná o pokus využívající mimo jiné také některé z chyb hry, na výsledku to však nic nemění – The New Colossus se dá proběhnout velmi rychle. Vy už se s námi ale v diskuzi určitě podělte o vaše dojmy v případě, že jste si hru již stihli zakoupit. K dostání je přitom pochopitelně například na Xzone.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama