Zkontrolujte si nároky PC verze COD: WWII
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zkontrolujte si nároky PC verze COD: WWII

Zkontrolujte si nároky PC verze COD: WWII

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 10. 2017 14:06 4
Reklama

Před startem PC bety Call of Duty: WWII jsme se dozvěděli o předčasné verzi hardwarových nároků této akce, těsně před vydáním plné verze hry už ale každopádně známe jejich finální podobu.

V případě minimálních požadavků můžeme mluvit spíše o prostém upřesnění, k tomu ale máme rovněž k dispozici už i doporučenou konfiguraci a sami se tak můžete podívat na to, zda vaše počítačová sestava dokáže obstát nárokům této očekávané střílečky:

Minimální požadavky

OS: Windows 7 a novější, ale pouze 64 bitové verze
CPU: Intel Core i3-3225 (3,3 GHz) / AMD Ryzen 5 1400
Grafika: Nvidia GeForce GTX 660/1050 nebo Ati Radeon HD 7850/RX 550 (2 GB VRAM)
RAM: 8 GB

Doporučené požadavky (Full HD)

OS: Windows 7 a novější, x64
CPU:  Intel Core i5-2400 / AMD Ryzen R5 1600X
Grafika: Nvidia GTX 970/1060 (6 GB) nebo AMD Radeon R9 390/RX580
RAM: 12 GB

K výše uvedenému hra navrch vyžaduje internetové připojení a vedle toho rovněž Sledgehammer Games avizují, že pro tento válečný titul bude zapotřebí hned 90 GB místa na disku.

Navrch tvůrci v případě PC verze slibují i kvalitní optimalizaci, což v praxi znamená například podporu 4K rozlišení, možnost nastavení zámku snímků za vteřinu až na hodnotu 250, kompatibilitu s technologií Nvidia G-Sync i s alternativními řešeními a chybět také pochopitelně nesmí ani bohaté možnosti grafických nastavení. Pro bližší detaily a kompletní výčet specifik PC verze hry můžete zavítat například na dedikovanou stránku na Steamu.

Call of Duty: WWII vychází právě za týden v pátek 3. listopadu a v případě předobjednávky na Xzone se můžete těšit na bonusy navíc. Stejně tak se můžete těšit i na balíček, jehož součástí je nejen hra samotná, ale také unikátně zabarvená slim verze konzole PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama