Projekt Amazing Eternals se ruší
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Projekt Amazing Eternals se ruší

Projekt Amazing Eternals se ruší

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 10. 2017 13:21 2
Reklama

Tým Digital Extremes má s vývojem her mnohaleté zkušenosti a v jeho portfoliu lze nalézt řadu významných pecek, nicméně ta poslední a teprve chystaná to má zřejmě spočítané. Projekt Amazing Eternals je totiž čerstvě uložen k ledu.

A důvodem je zřejmě tvrdá konkurence, která na poli on-line akcí s prvky sci-fi a fantasy panuje. Rozhodnutí přitom přichází po uzavřeném betatestu, během kterého prý vyšlo najevo, že titul nebyl ve své aktuální podobě příliš konkurenceschopný.

V současnosti se tedy projekt zcela pozastavuje a práce na něm již nepokračují. Akční hrdinové hry Amazing Eternals se údajně stali obětí své neschopnosti přilákat dostatečnou hráčskou základnu, díky čemuž nebyl údajně ani zcela funkční systém matchmakingu.

Každopádně ti hráči, kteří titul podpořili svými financemi, se v rámci férového přístupu mohou dočkat vrácení peněz, v takovém případě je však zapotřebí jednat patřičně rychle. Samotné servery hry nicméně poběží ještě do 2. listopadu.

Bližší detaily a oficiální prohlášení naleznete na fórech hry. Vývojářský tým se aktuálně přesouvá zpět k rovněž on-line akci Warframe a kromě poděkování za podporu už tento tým nemá, co dalšího by mohl dodat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama