Microsoft přestává vyrábět Kinect
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft přestává vyrábět Kinect

Microsoft přestává vyrábět Kinect

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 10. 2017 15:34 4
Reklama

Spousta z nás má jistě ještě v živé paměti pozoruhodné představení konzole Xbox One, jejíž nedílnou součástí tehdy ještě byla periferie jménem Kinect. Nejen to tehdy vzbudilo vlnu nevole a původní koncept i plány se samotnou konzolí se ještě před jejím samotným vydáním mnohokrát změnily. A nově to vypadá, že Kinect jako takový odchází na věčnost.

Hektická situace s touto periferií postupem času vedla k tomu, že se Kinect časem stal oddělenou součástí konzole (což také vedlo ke snížení ceny Xboxu) a novější konzole (tedy Xbox One S a Xbox One X) již dedikovaný port pro tuto kameru nenabízí či nabízet vůbec nebudou. A oním posledním hřebíkem do rakve je každopádně aktuální oznámení o tom, že Microsoft údajně ukončuje výrobu této periferie.

Podpora stávajících zařízení nicméně bude trvat i nadále a stejně tak i samotný senzor jako takový stále bude existovat i v zařízeních ostatních (tedy nejen v rámci onoho Kinectu), nicméně jeho využití pro herní účely se zdá být již finálně zapečetěné.

Vy se s námi v diskuzi každopádně můžete podělit o své dojmy s touto periferií a zda vám někdy Kinect vůbec dokázal na herním poli učarovat, či zda jste patřili mezi ty hráče, kteří při jeho představení jakožto integrální součásti Xbox One nevěřícně kroutili hlavou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama