Metal Gear Survive vychází v únoru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Metal Gear Survive vychází v únoru

Metal Gear Survive vychází v únoru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 10. 2017 08:42 3
Reklama

Po ujištění o tom, že ryze akční spin-off série Metal Gear s podtitulem Survive je stále ještě ve vývoji, se aktuálně dozvídáme i o konkrétním datu vydání. Letos se však této kooperativní survival akce ještě nedočkáme.

Nejprve zamíří hra do Spojených států, kde bude na PC, Xbox One a na PlayStationu 4 k mání od 20. února, o dva dny později pak bude tato on-line akce ale dostupná už i u nás v Evropě. Tehdy se budou moci hráči vrhnout do příběhu, který se odehrává po událostech příběhového prequelu pátého dílu hry.

V této verzi univerza hry se každopádně obyvatelé základny Big Bosse ocitli v jiné dimenzi, většina jich ovšem rázem zahynula bídnou smrtí. Čtveřice nejodvážnějších nicméně přežila a do rolí těch se v únoru budou moci hráči vžít.

Protivníky jim přitom budou podivné a zombie připomínající bestie, které jim budou šlapat patřičně na krk a které budou představovat riziko i výzvu zároveň. Zda ale takováto generická myšlenka ruku v ruce se slavnou značkou znamená také kvalitní titul, to teprve uvidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama