Původní Mafia dorazila na GOG
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Původní Mafia dorazila na GOG

Původní Mafia dorazila na GOG

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 10. 2017 08:07 2
Reklama

Již těžko uvěřitelných patnáct let stará městská akce Mafia: The City of Lost Heaven aktuálně dorazila na server GOG, kam ji pochopitelně nedoprovodila žádná protipirátská ochrana. Dlouhé roky, jež od vydání uplynuly, však na tomto titulu zanechaly nesmazatelnou stopu, a tím nemyslíme jen na grafické stránce hry.

Každému našich končin znalému hráči přitom musí být první díl akční série Mafia velmi dobře znám – spolu s Operací Flashpoint šlo o jednu z prvních velkých vlaštovek ukazující talent lokálních vývojářů i ve světovém měřítku.

Aktuálně na GOG vypuštěná verze hry je nicméně specifická úpravami v hudebním doprovodu, který sice obsahuje původní a pro hru vytvořené orchestrální skladby Vladimíra Šimůnka, postrádá však původně licencované skladby odjinud. Důvodem je přitom pochopitelně vypršení licence.

Pokud jste tedy původní placku se hrou již dávno zatratili a pokud vám tedy tento klenot české herní historie ve sbírce chybí, tak máte ideální možnost navrátit se zpět. Hra stojí v přepočtu něco málo přes 250 korun a zároveň v tomto případě máte zaručeno, že bude fungovat i na aktuálních operačních systémech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama