Sledujte záběry z Vermintide 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte záběry z Vermintide 2

Sledujte záběry z Vermintide 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 10. 2017 09:36 3
Reklama

Vývojářský tým Fatshark dal ke konci srpna vědět o tom, že připravuje pokračování hutné kooperační akce  Warhammer: End Times - Vermintide, které slíbili v půlce října blíže představit v živém vysílání na Twitchi.

To také udělali, a kromě níže přiloženého traileru odhalujícího záběry přímo ze hry se pod článkem můžete rovněž podívat také na hodinový záznam vysílání z Twitche, kde tvůrci hru blíže představili a kde k ní také něco navrch i pověděli.

Předně se dozvídáme, že tento titul nabídne pětici hrdinů, vylepšený systém lootu, strom dovedností a po vzoru originálu pochopitelně také důraz na hutné souboje na blízkost. Chybět navíc nesmí ani nové zbraně, neokoukaní nepřátelé (včetně jednotek Chaosu) i čerstvé lokace, přičemž některé z těchto novinek můžete vidět právě v následující ukázce:

Ta odhaluje parádně špinavý a ponurý svět hry, ve kterém vám protivníci rozhodně nic nedarují a kde se každá chyba může trestat třeba i setnutím. Myšlenky na změny v pokračování hry přitom vychází z analýzy toho, jak hra oslovovala hráče v případě prvního dílu, takže bychom se určitě měli dočkat o něco vytříbenějšího zážitku.

V případě druhého dílu se tak hráči mohou kupříkladu těšit na vylepšenou základní bázi hry, na systém unikátních heroických úkolů i na upravený systém respawnování nepřátel, jež má zajišťovat to, že dva průchody stejnou úrovní nikdy nebudou identické.

Zjistit to však budeme moci nejprve až v prvním kvartále příštího roku, kdy hra dorazí na konzole a pochopitelně také na PC. Pro další informace pak doporučujeme zavítat například na oficiální web hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama