Zaklínač má na PS4 Pro problémy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zaklínač má na PS4 Pro problémy

Zaklínač má na PS4 Pro problémy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 10. 2017 11:29 9
Reklama

Vypadá to, že někteří hráči třetího dílu Zaklínače mají se hrou problémy po aplikaci poslední zkrášlující aktualizace, jež do hry přidala podporu 4K rozlišení, které se hra naučila na PlayStationu 4 Pro. Hezčí hra ovšem neznamená nutně i lepší zážitek, neboť nově se u řady hráčů objevily neřešitelné obtíže, jež mají zásadní dopad na kvalitu zážitku.

Jedná se o pády hry, její zamrzání a další neduhy, jejichž výčet uživatelé sdílí například na Redditu či na fórech NeoGAF. Situaci následně příliš nepomohlo prohlášení studia CD Projekt RED, z něhož nebylo zcela jasné, zda se vývojářský tým vůbec plánuje věnovat nápravě.

To pochopitelně přineslo vlnu nesouhlasu, ke kterému se již CD Projekt RED vyjadřuje poněkud optimističtěji a především jasněji a slibuje hru v brzké době opravit. Pokud tedy se hrou máte aktuálně potíže, tak nezbývá než vyzvat k trpělivosti – na nápravě chyb vývojáři již pracují.

Vedle toho se pak můžete podívat na analýzu běhu hry na mocnějším PlayStationu 4 Pro, kterou má na svědomí divize britského Eurogameru, web Digital Foundry. Níže tak můžete vidět specifika hezčí verze hry i přímé srovnání verzí pro původní a pro vylepšený PlayStation.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama