Hunt: Showdown míří do Early Access
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hunt: Showdown míří do Early Access

Hunt: Showdown míří do Early Access

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 10. 2017 08:26 4
Reklama

Moc hezkou podívanou nám aktuálně přináší tým Crytek, který láká na svoji chystanou a hororovou atmosférou říznutou on-line akci Hunt: Showdown, jež se již brzy podívá mezi hráče ve formě titulu s předběžným přístupem.

Nová ukázka láká na mix hutné akce, ještě hutnější atmosféry a hratelnosti složené hned z několika atraktivně vyhlížejících vrstev. Předně jsou přitom hráči lovci – vydávají se do fiktivní verze Louisiany lovit monstra a získávat bohaté odměny. Sami však nejsou.

Hráči mohou ve skupinách lovit nejen nebezpečné bestie, ale mohou se také zaměřovat i na ostatní skupinky lovců.

Za tímto způsobem vyzískané odměny bude možné získávat mocnější prvky výbavy i vylepšovat ty stávající, jenže tak jednoduché to vůbec nebude a hra bude kombinovat prvky PvP i PvE. To v praxi znamená, že hráči mohou ve skupinách lovit nejen nebezpečné bestie, ale mohou se také zaměřovat i na ostatní skupinky lovců, kteří kupříkladu již unikají se získanou odměnou. Jenže stejně tak se i oni sami mohou velmi rychle stát lovenou zvěří.

Více už vám ale může napovědět přiložený trailer, který se zaměřuje především na odhalení temné a velmi zajímavě vyhlížející atmosféry hry. Posuďte sami:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama