Chystá se remaster čtvrtého Star Ocean
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se remaster čtvrtého Star Ocean

Chystá se remaster čtvrtého Star Ocean

David Plecháček

David Plecháček

12. 10. 2017 10:31
Reklama

Xboxu se od počátku věku v Japonsku nedaří. Microsoft představil několik projektů, kteří měli v Asii zabodovat, ale ať už šlo o hry z Xboxu 360 nebo o ty z Xboxu One v čele s ReCore, nikdy to nemělo valného úspěchu. Na Xboxu 360 bylo snahou prorazit se sérií Star Ocean, konkrétně s jejím čtvrtým dílem. The Last Hope si ale zahrajete znovu, v remasterované podobě.

Původní hra vyšla už v roce 2009, exkluzivně na minulé generaci od Microsoftu. Verze pro PlayStation 3 následovala o rok později. The Last Hope je prakticky Star Ocean 4, ačkoliv předchází prvnímu dílu série a sleduje osudy Edge Mavericka a Reimi Saionji. Jako takový je ideálním vstupem do známé série, a proto nově oznámený remaster mohou ocenit i hráči, kteří s ní nemají žádnou zkušenost.

Plný název naplno ukazuje, zač je toho předělávka loket. Star Ocean: The Last Hope: 4K & Full HD Remaster nabídne přesně to, co říká – Full HD nebo až 4K na silnějších konzolích. V Japonsku vyjde zanedlouho, pro PS4 a PC už 26. listopadu. Západní vydání vydavatelství Square Enix nepotvrdilo, ale dřívější předělávku dílu Till the End of Time později taktéž na západě vydalo, a tak to samé očekáváme i tentokrát.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama