Wildlands vítá PvP víkendem zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wildlands vítá PvP víkendem zdarma

Wildlands vítá PvP víkendem zdarma

David Plecháček

David Plecháček

11. 10. 2017 09:05 4
Reklama

Navažme tam, kde jsme přestali. Pokud byla předchozí novinka o režimu Battle Royale, hrou, která se v tomto ohledu skloňuje nejčastěji, je Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands. Jihoamerické Andy jsou pro souboj na život a na smrt jako dělané, ale paradoxně PvP ve hře dosud obecně chybělo.

Pokud vás tedy omrzela kooperace a likvidování umělé inteligence, s nově příchozím režimem Ghost War si přijdete na své. Proti sobě totiž dostanete mnohem silnějšího a nepředvídatelnějšího soupeře, kterým není nikdo jiný, než člověk. Ghost War totiž do hry integruje režim 4v4, a to bez jakéhokoliv poplatku. Dostupný měl být podle plánu na všech platformách od včerejšího večera, na PC se ale kvůli chybám opozdí a všem majitelům se do rukou dostane až zítra.

Update má na Steamu 4,7 GB, zatímco skrze Uplay a na konzolích dosahuje téměř dvojnásobku. Jeho obsahem není jen zmíněný mód typologicky podobný týmovému deathmatchi odehrávající se na osmi mapách, ale i další opravné balíčky, které kromě stability upravují i připojení spoluhráčů, které dosud v kampani haprovalo. „Abychom zlepšili stav připojení a zamezili problémům, které někteří z vás pociťují už od vydání, změnili jsme síťový model na ten, který používá Ghost War PvP režim.“ Tím by se mělo zamezit problémům s různými typy NAT.

Jestli změny pomůžou nebo ne, to můžete zjistit už tento víkend. Wildlands totiž budou k vyzkoušení zdarma, a to jak na PC, tak na obou konzolích. Podle všeho by neměla být verze časově omezená a můžete v ní utopit všechen svůj volný čas od čtvrtka až do neděle, a to včetně PvP přídavku Ghost War a dalších rozšíření zdarma. Placená DLC ale k dispozici pochopitelně nebudou.

Během této doby Ubisoft svůj Ghost Recon Wildlands zlevnil o polovinu. Svůj dosažený postup si můžete jako vždy přenést i do zakoupené plné verze. Pokud slevovou nabídku nestihnete, můžete jej zakoupit na Xzone.cz, a to v různých edicích zahrnující i season pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama