PUBG překonává na Steamu rekordy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PUBG překonává na Steamu rekordy

PUBG překonává na Steamu rekordy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 10. 2017 13:35 5
Reklama

Pozice Doty jakožto nejvíce hraného titulu na Steamu se zdála být dlouhou dobu neotřesitelná, nicméně akce Playerunknown’s Battlegrounds dokázala zdánlivě nemožné a dlouhodobého krále nakonec sesadila. A dnes to navíc vypadá, že by tento mohutně úspěšný zástupce žánru battle royale mohl atakovat dokonce trojnásobnou hranici.

Současné maximum se nachází pod hranicí dvou milionů, jenže ty budou zjevně velmi brzy překonány a Dota 2 vypadá se svými sedmi sty tisíci on-line hráči jako nečekaný trpaslík a nově také jako titul poražený.

Pravdou je ale na druhé straně samozřejmě to, že Dota 2 se na vrcholu drží dlouhodobě a teprve až časem se ukáže, nakolik jsou PUBG úspěšnou hrou. Již nyní je ale nad slunce jasné, že se jednalo o trefu do černého, a to minimálně z pohledu týmu Bluehole, jehož hodnota díky úspěchu hry raketově narostla.

K tomu se ještě ze statistik Steamu můžeme dozvědět i to, že PUBG si zahrálo zhruba 12 % všech hráčů, kteří se za poslední den přihlásili na Steam. A už to samo o sobě působí jako vyloženě úctyhodný výkon ze strany vývojářů a jako jeden velký úspěch.

Ten se zdá být prozatím vpravdě nezastavitelný a my k němu můžeme z ostatních zpráv dodat ještě to, že hra pravděpodobně v brzké době určitě nedorazí na PlayStation 4 a že v nedávné minulosti se autoři dostali do křížku s týmem Epic. Ten se na vlně popularity žánru BR rozhodl také svézt, a to takže úspěšně, byť bez problémů to také není.

PUBG překonává na Steamu rekordy
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama