ELEX ukazuje krvavé poslání klanu Albů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka ELEX ukazuje krvavé poslání klanu Albů

ELEX ukazuje krvavé poslání klanu Albů

David Plecháček

David Plecháček

5. 10. 2017 09:44 7
Reklama

Ať už to byla série Gothic nebo Risen, Piranha Bytes je pro spoustu hráčů jedním z nejlepších studií vytvářející RPG hry. I proto by nás mělo ELEX zajímat. Vývojáři z německého Essenu se v něm snaží skloubit fantasy a sci-fi prvky, a i když se tato kombinace může zdát na první pohled poměrně krkolomná, může příjemně překvapit.

O správnosti svého rozhodnutí nás chtějí vývojáři přesvědčit. Mnoho času už nemají, a tak jejich kampaň směřuje do finále. Hra vychází už za necelých 14 dnů, tudíž je nejvyšší čas ukázat si ještě jednou svět Magalan a jeho největší hrozbu – hi-tech obrně jednotky Albů. Albové jsou přesvědčeni, že ze světa musí sprovodit každou slabost. V jejich krví nasáklém poselství je pohání právě ELEX, látka, která se na planetu dostala po dopadu zničujícího meteoritu, který rozpoutal boj na život a na smrt mezi přeživšími.

Díky konzumaci látky ELEX jsou Albové přímo úměrně silnější a soustředěnější ve svém úkolu. Daní za to je absence všech emocí, čímž se tento klan příliš neliší od obyčejných strojů. Právě Albové budou hrát klíčovou roli v našem příběhu a úkolem hlavního hrdiny bude zastavit je od devastace zbytků lidí na planetě.

Více vám už napoví trailer. Stejně jako poslední Risen, i ELEX vyjde vedle tradičního PC i na konzolích. Jedli si nové RPG vybuduje takové postavení jako předešlé série studia, uvidíme už za několik týdnů. I my jsme zvědaví. Hru si můžete pořídit na Xzone.cz. Vychází už 17. října.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama