Zaklínač se naučil zacházet s PS4 Pro
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zaklínač se naučil zacházet s PS4 Pro

Zaklínač se naučil zacházet s PS4 Pro

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 10. 2017 14:34 3
Reklama

Sliby se mají plnit a původně zavrhnutý nápad o příchodu podpory PlayStationu 4 Pro v případě třetího dílu Zaklínače se přeci jen dočkal přízně ze strany vývojářů a tito v polovině června přislíbili hru zkrášlit. Začátkem září jsme se poté ještě dozvěděli, že to již příliš dlouho trvat nebude a nyní tato snaha konečně přináší své ovoce.

Nyní již dostupná aktualizace označená 1.50 přináší kýženou podporu silnějších konzolí a jmenovitě jde o přechod do 4K rozlišení a ve blíže nespecifikovaném zlepšení běhu hry. Zatím to ale nevypadá, že by hra podporovala režim běhu v šedesáti snímkách za vteřinu.

Minimálně stejných vylepšení se pak dočkají i budoucí majitelé Xbox One X. Hru samotnou již nyní ale samozřejmě můžete pořizovat i na Xzone, kde lze ostatně také předobjednávat i onu silnější konzoli v podání Microsoftu.

Každopádně pokud máte tu možnost vyzkoušet posledního Zaklínače na odpovídajícím panelu a na silnější konzoli od Sony, tak se s námi v diskuzi určitě podělte o své dojmy a dejte nám vědět, jak moc hře podpora 4K rozlišení pomohla a zda tím naopak neutrpěl kupříkladu plynulý běh hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama